Valmentajat

 

Valmentajamme ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka olemme valinneet NB Trainersin korkean vaatimustason mukaan. Työskentelymotivaatio, toiminnallinen lihaskuntoharjoittelu sekä sosiaaliset taidot ovat meidän kulmakivemme.

 
 
_MG_0880.jpg

Nikolai Babitzin

Specializations
Urheilullisuus ja suorituskyky
Kannustava ja selkeä
Toiminnallinen harjoittelu

Nikolai eli Nikke on pelannut jalkapalloa 5 v. pojasta A-junioreiden SM sarjaan saakka ja käynyt urheilulukion. Hän on kokenut valmentaja jalkapallon ja lihaskuntoharjoittelun puolelta. Nikke on periksiantamaton, pilke silmäkulmassa asiakkaitaan valmentava alansa rautainen ammattilainen.

Jos haluat tuloksia ja kannustavan valmentajan niin Nikke on sinulle sopiva henkilö. Harjoituksissa pitää olla hauskaa, mutta tehokasta.

_MG_0885.jpg

Anssi Nevalainen

Specializations
Voimaharjoittelu ja lajiharjoittelu
Päämäärätietoinen ja tarkka
Toiminnallinen harjoittelu

Anssi on pelannut koko opiskeluaikansa ja nuoruutensa amerikkalaista jalkapalloa tosissaan. Hänellä on urheilijan luonne ja karisma, joka on voimavara valmennettaessa asiakkaita. Hän osaa rakentaa harjoitukset pilkulleen valmennettavien vaatimusten ja tarpeiden mukaan.

Anssin valmennuksessa saat kaiken tehon irti kropastasi ja opit käyttämään kehoasi taloudellisesti ja monipuolisesti oikein.

201712-ahlback-2155.jpg

Susanne Ahlbäck

Specializations
Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja voimaharjoittelu
Energinen ja innostava
Painonnosto, kehonkoostumuksen optimointi

Susannen tausta on ratsastuksen ja tavoitteellisen voimaharjoittelun parista. Nykyään hänen lajinsa on painonnosto. Susannelle on tärkeää, että treenit ovat kehittäviä ja hänet tunnetaan ammattitaitoisena ohjaajana.

Kolmen lapsen äitinä ja opettajana hänellä on ymmärrystä erilaisissa elämäntilanteissa eläviä treenaajia kohtaan sekä kykyä kohdata jokainen yksilönä. Hän ei päästä kuitenkaan helpolla - haastetta riittää ja tuloksia tulee! Innostus tarttuu!