Nikolai Babitzin on luonut ainutlaatuisen valmennuskonseptin, jossa kehomme ovat koneita eikä perinteisiä kuntosalilaitteita tarvita!

Nikolai kyllästyi valmentamaan asiakkaitaan samalla perinteisellä metodilla, kun hän huomasi toistavansa jatkuvasti samaa kaavaa. Ratkaisu tähän alkoi hahmottua jo kauan ennen NB Trainersin perustamista palkkatyöläisenä. Syntyi jano opetella uusia taitoja ja tekniikoita sekä jättää perinteiset kuntosalilaitteet harjoittelusta pois kokonaan.

NB Trainers perustettiin vuonna 2015 kesällä ja ajatuksena oli rakentaa kilpailukykyinen kokonaisuus isojen kuntosaliketjujen rinnalle. Toiminnallinen pienryhmäharjoittelu soveltui tähän täydellisesti, sillä muut salit tarjosivat vain isoja ryhmäliikuntatunteja ja yksilövalmennuksia. Erottajalta löytyi tilat ja kaverit tulivat treeneihin. Sana liikkui eteenpäin ja konsepti oli valmis!

Harjoitusmuoto on toiminnallista kovatehoista lihaskuntoharjoittelua pienryhmässä valmentajan ohjauksessa. Lyhensimme tämän kansainvälisestikin tunnettuun muotoon: Functional Cross Training. Ajatuksena on että jokainen treeni on erilainen, haastava ja tehokas. Jokainen treenaa omalla tasollaan 8-10 henkilön ryhmässä.

 
“Motivation is the art of getting people to do what you want them to do because they want to do it.”
— Dwight D. Eisenhower