PERUSKURSSI 49 €

31.08.-02.09.

NB Trainersin peruskurssilla pääset tutustumaan toiminnalliseen harjoitteluun ja treenistudiomme filosofiaan. Saat tuloksia ja opit paljon uutta!

Peruskurssin jälkeen voit aloittaa tehokkaan pienryhmäharjoittelun studiollamme. Saat 1 viikkotunnin veloituksetta kaupanpäälle (arvo 25€).

 
 
_MG_0409.jpg

Viikonlopun peruskurssi vain 49€

Kurssilla opit perustekniikat, yleisimmät lihaskuntoliikkeet sekä painonnoston alkeet.

Tutustut samalla NB Trainers treenistudion toimintaan ja kurssin jälkeen pääset kokeilemaan treenejämme veloituksetta.

Yli 12 vuoden kokemus takaa laadukkaan ja tehokkaan valmennuskokonaisuuden.


Tule mukaan! 

Aloita tänään eikä vasta huomenna! Tämä on kuultu monta kertaa ja monet ovat jopa aloittaneet, mutta into on loppunut usein lyhyeen. NB Trainers on perustettu vuonna 2015. Suurimmalle osalle, jotka silloin aloittivat ei treeni-innostuksen loppua ole näkyvissä.

''Tämä on parasta mitä olen pitkään aikaan kokenut'' ja ''Tämä on kuin toinen koti'' sekä lukuisat kiitokset ja loistavat tulokset ovat se mistä NB Trainers on tehty. Tule sinäkin kokeilemaan, lupaamme että et pety :)

Haluatko pärjätä työelämässä tai ihmissuhteissa paremmin? Liikunta edistävää tutkitusi myös muita elämän osa-alueita, kuten luonteen lujuutta ja itsevarmuutta.

_MG_0880.jpg

_MG_0518.jpg

Peruskurssin ohjelma

Harjoitukset:

  • PE 18:00-19:30 // Lihaskunto & Intensiteetti (Nikke)

  • LA 10:00-11:30 // Tekniikat & Tukilihakset (Nikke)

  • SU 15:30-17:00 // Painonnoston alkeet (Susanne)

Harjoituksiin tulee sitoutua 100%.

Harjoitusten sisältö:

  • Lihaskunto & Intensiteetti aloittaa kurssin energiaa täynnä olevalla lihaskuntotreenillä ja kuntoharjoittelulla. Käymme läpi perinteiset lihaskuntoliikkeet mm. punnerrukset, leuanvedot ja kyykyt. Harjoituksen lopussa teemme intensiivisen, mutta lyhyen intervalli harjoituksen.

  • Tekniikat & Tukilihakset haastaa sinua tekemään erilaisia kehonpainoliikkeitä mm. roikkumista ja lankkuja. Käymme läpi yleisimpien liikkeiden suoritustekniikoita ja syvien keskivartalolihasten merkitystä. Luvassa monipuolinen harjoitus unohtamatta reipasta ja energistä fiilistä.

  • Painonnoston alkeet opastaa sinua tekemään painonnostoon ja voimaharjoitteluun liittyvät liikkeet oikein. Luvassa on tekniikkaharjoittelua mm. etukyykky, rinnalleveto ja tempaus. valmistautuminen harjoituksiin liikkuvuusliikkeiden sekä painonnoston lämmittelyliikkeiden avulla.


Ilmoittautuminen 26.08.2018 mennessä

Kurssi maksaa vain 49€ ja lisäksi saat 25€ arvoisen viikkotuntiharjoituksen kaupanpäälle.

Saat siis treenata NB Trainersillä ilmaiseksi yhdellä viikkotunnilla kurssin jälkeen. Voit ilmoittautua tunnille WODconnectissa.

Mahdolliset peruutukset viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua tai myöhemmin vain lääkärintodistuksella.

Ilmoittaudu s-postilla nb@nbtrainers.fi.

Tervetuloa mukaan,

Nikke & Susanne

201712-ahlback-2155.jpg