Peruskurssi

Aloita uusi liikunnallinen elämä ja tule mukaan NB Trainersin pienryhmätunneille! Peruskurssi on tarkoitettu kaikille NB Trainersillä aloittaville ja se on jokaiselle vapaaehtoinen, mutta suositeltava.

Myös kokeneemmat treenaajat ovat saaneet peruskurssilla uutta tietoa ja sisältöä omaan harjoitteluun. Järjestämme peruskursseja kahden kuukauden välein.

 
_MG_0499.jpg

Syyskuu 2019 peruskurssi

21.-22.9. La klo 11-13 & Su klo 11-13.

Ilmoittaudu vähintään viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostilla nb@nbtrainers.fi tai yhteydenottolomakkeella.

_MG_0745.jpg

Marraskuu 2019 peruskurssi

23.-24.11. La klo 11-13 & Su klo 11-13

Ilmoittaudu vähintään viikkoa ennen kurssin alkua sähköpostilla nb@nbtrainers.fi tai yhteydenottolomakkeella.

 

Sisältö

Viikonlopun mittaisella peruskurssilla opit toiminnallisen lihaskuntoharjoittelun perusteet ja liikkeiden oikeaoppisen suoritustekniikan. Käymme läpi Crosstraining harjoittelun teoriaa ja NB Trainersin toimintamallin.

Aikataulu

Peruskurssi on kaksipäiväinen (la-su) ja molemmat päivät kestävät kaksi tuntia kerrallaan.

La klo 11-13 & Su klo 11-13.

Hinta

Peruskurssi sisältää opetusta ja teoriaa sekä viikon mittaisen ilmaisen kokeilujakson heti kurssin jälkeen.

Kurssin hinta on 89€.


Kurssilla tutustutaan toiminnalliseen harjoitteluun ja liikkeiden tekniikoihin sekä oikeaoppiseen suorittamiseen. Opit turvallisesti mm. painonnoston -ja voimanoston alkeet, kehonpainoliikkeiden suorittamisen sekä toiminnallisen harjoittelun standardit. Oheisharjoitteina opit keskivartalon vahvistamisen sekä tarvittavat liikkuvuusliikkeet.

Kurssi sopii sinulle mikäli olet liikunnallinen, mutta sinulla ei ole (tai on vain hieman) aikasempaa kokemusta toiminnallisesta harjoittelusta. Ei lähtövaatimuksia.

Kurssin vetäjänä toimii toiminnallisen harjoittelun valmentaja ja NB Trainersin perustaja Nikke. Viikonlopun mittaisen kurssin hinta on 89€ ja hinta sisältää loppukuun harjoitteluoikeuden viikkotunneilla.

Varaa paikka suositulle peruskurssille nyt!