ADIDAS

Adidas AG on maailman johtavia urheilujalkineita, -vaatteita ja -varusteita valmistavia yrityksiä. Vuonna 1949 perustetun yrityksen tuotevalikoima kattaa laajasti eri urheilulajeja ja siihen kuuluu lisäksi urheilullista vapaa-ajan muotia. Adidaksen tuotteissa on tyypillisesti kolme rinnakkaista raitaa kuten sen logossakin.

FOODIN

Foodin on Jyväskyläläinen perheyritys, joka on maahantuonut ja valmistanut luomuelintarvikkeita jo vuodesta 2009.
Valikoimassamme on lähes 200 eri raaka-ainetta aina vaikuttavimmista yrteistä proteiineihin ja viljoihin. Kaikki tuotteemme ja koko tuotantoketjumme ovat täysin gluteenittomia.
Toimintamme kulmakiviä ovat raaka-aineiden laatu, puhtaus, aitous, sekä eettisyys ja kestävä kehitys.

PUHDISTAMO

Suomen ensimmäinen superfood brändi vuodesta 2008. Puhdistamo on perustamisestaan lähtien nojautunut täysin huippulaatuun. Asiakkaamme tietävät, että mikäli laitamme logomme tuotteeseen, takaamme sen olevan paras mahdollinen versio kyseisestä kategoriasta.

SEELEY CHIROPRACTIC CLINIC

Seeley kiropraktinen klinikka tarjoaa turvallista ja tehokasta kiropraktista hoitoa selkärangallesi, jonka tarkoituksena on auttaa parantamaan ryhtiä, kehosi toimintakykyä sekä terveyttä. 
Työskentelemme säännöllisesti kivuista kärsivien ihmisten kanssa sekä sellaisten ihmisten kanssa, joilla ei ole kipuja, mutta jotka haluavat ylläpitää kehonsa hyvinvointia.